Menü iOS APP Android APP
HU EN
2017.04.30.

Együttműködik a FŐGÁZ a Zsigmond Király Egyetemmel

A Nemzeti Közművekhez tartozó FŐGÁZ április 28-án a „Versenyképesség 2017” konferencián együttműködési megállapodást írt alá a Zsigmond Király Egyetemmel (ZSKE).

Az együttműködés középpontjában az áll, hogy szakmailag közösen támogassák a fiatal egyetemistákat. A FŐGÁZ számára fontos, hogy a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatójaként a szakmai tudással rendelkező, elkötelezett fiatalokat segítse pályájuk kezdetén, hiszen ők fogják meghatározni a FŐGÁZ további 160 évét.

2016. október 1-je óta a Nemzeti Közművekhez tartozó FŐGÁZ már 3,4 millió fogyasztó ellátásbiztonságáért felel, amely egyúttal azt is jelenti, hogy a társaságnak minél inkább igazodnia kell a változó fogyasztói elvárásokhoz, a FŐGÁZ-nak nem haladnia kell a modern korral, hanem élenjáróként vezetni be a legújabb kényelmi megoldásokat. A FŐGÁZ középtávú stratégiájában az egyik legfontosabb irányelv a digitalizáció, vagyis az, hogy a FŐGÁZ-on belül és a fogyasztók számára minél több ügyintézési folyamatot a rendelkezésre álló modern eszközökkel költséghatékonnyá és kényelmessé alakítson a vállalat.

„Az egész ország számára minőségi szolgáltatást biztosítani korszakalkotó feladat, amelyben számítunk azoknak a friss diplomásoknak a munkaerejére és friss szemléletére, akik egy stabil, de dinamikusan növekvő cégnél szeretnének dolgozni vagy itt szeretnék végezni szakmai gyakorlatukat ezzel is megalapozva gyakorlati szakmai tudásukat és karrierjüket. Erre a Zsigmond Király Egyetemmel való együttműködési megállapodás jó lehetőséget ad. ”– mondta Králik Gábor, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója.

A FŐGÁZ és a ZSKE kölcsönösen együttműködnek az egyetemi hallgatók szakmai fejlődése, szakmai gyakorlatának biztosítása, illetve elhelyezkedési esélyeinek növelése érdekében. 

A nemzeti közműszolgáltatás részeként működő FŐGÁZ Zrt. évek óta kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek gondozására és az egyetemekkel, főiskolákkal való kölcsönösen pozitív együttműködésre, amelyet a továbbiakban is folytatni kíván. A FŐGÁZ Zrt. az elkövetkező időszakban jelentős működésfejlesztést eszközöl a felhőtechnológia bevezetésével, amellyel a társaság HR folyamatai innovatív és gazdaságos módon tudnak tovább működni. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetve a vonzóbb munkahelyi kultúra kialakítására és a komplex értékelés bevezetésére is, amelyben a tehetséges munkatársakat jobban tudja motiválni és megtartani. A FŐGÁZ ezen kívül megújítja az olyan stratégiai HR területeket is, mint az oktatás, a tehetséggondozás, az utódlástervezés, ezzel megkönnyítik a fiatalok alkalmazását és beilleszkedését.

(Forrás: Energiainfo.hu)
2018.08.04 | Oktatás

Tovább lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárás keretében!

A pótfelvételi eljárás keretében augusztus 7, kedd éjfélig lehet jelentkezést benyújtani és hitelesíteni. Tovább

2018.08.02 | Kultúra

A Közbeszerzési Hatóság Pályázati Felhívása

KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA Tovább

2018.07.26 | Kultúra

Rendkívüli nyitvatartás július 27-én, pénteken

Technikai okokból 2018. 07. 27-én, pénteken, Egyetemünk zárva tart. Tovább

2018.07.06 | Oktatás

ZSKE-HUBEI magyar-kínai oktatási együttműködés körvonalazódik

Együttműködés kereteinek kialakításáról tárgyaltak oktatóink a kínai Hubei Tudományos és Technológiai Főiskola vezető képviselőivel. Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés